Hallå alla!
Är nu tillbaka i livet efter några dagar i Spanien, blandat med sol och magsjuka.
Tänkte köra in lite bilder och tips från veckan innan jag tog semester, först ut är Riviera Restaurang & Grillhouse i Skövde.
Riktigt fin miljö, det kändes direkt när man kom in att det skulle bli bra. Fredde och jag hade ett par timmar innan avslutat ett bra träningspass, jag sprang milen på ett löpband, vilket måste klassas som det tråkigaste man kan göra, och Fredde lyfte skrot. Så vi var riktigt panik-hungriga, trots det valde vi med omsorg, fast matvalet var nog färgat efter hur hungriga vi var, mer om det nedan.
Varför inte, när kyparen ger oss en fråga om vi ville ha vin som var importerat av en svensk legend, och om vi kunde gissa vem det var så var det inget svårt beslut att ta, sen att jag visste att det var Börje Salming sa jag inte till Fredde. Gott var det i vilket fall, tog en bild om ni vill köpa det, pris på bolaget vet jag inte, men det har ni råd med.
Gyrospizza! Underbart och fullständigt onödigt efter träning, men jag var för hungrig för att tänka till, Fredde beställde kött, en rejäl bit. Kan bara konstatera att bådas mat var helt underbar, ja pizzan var bra! Köttet på pizzan, såsen allt var riktigt gott. Freddes kött perfekt stekt. En fullträff!
Servicen var 100%, trevlig kypare som hade skönt snack och som var intressant att lyssna på när det gällde vin, mat och Skövde i allmänhet. Vi tog till och med efterrätt och konjak av den anledningen, och kan säga att glufs-glufs i mig tog över och drog i mig det med.
Ok, praise the Lord över en Gyros-deg?
Japp, den var riktigt bra, men även Freddes kött så:
Mat: 4 Doggybagar (hade blivit 5 men kan inte ge en pizza mer)
Service: 5 doggybagar (skönare snubbe får man leta efter)
Pris för oss båda med vin och konjak samt efterrätt: 800 kr tutti (as-billigt)
Rekommenderas alla dagar i veckan!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar